top of page
  • White Facebook Icon

Personvern og bruk av data

Vi samler inn en del data. Når du melder deg inn, legger du igjen navn og kontaktinformasjon. Når du booker tid for å få presset frukt og bær eller du melder deg på arrangementer vi kjører, registreres navn, kontaktinformasjon og betaling.

Vi forholder oss til bokføringsloven og oppbevarer derfor nødvendig informasjon i minimum 5 år etter registrering. Dette gjelder også selv om du velger ikke å være med i Lillehammer Mosteri mer.

Vi lover å ikke dele informasjon om deg ut av Lillehammer Mosteri og vi lover at informasjonen ikke vil bli brukt til annet formål enn å håndtere ditt medlemskap, administrere din deltakelse på arrangementer, regnskapsførsel og kommunikasjon med deg ifm mosteriets aktiviteter. 

I driftingen av Lillehammer Mosteri gjør vi bruk av Wix sin nettløsning, TicketCo sin bookingløsning og betalingsløsningen du selv velger for deltakelse på våre arrangementer og aktiviteter. I de tilfeller det kommuniseres ved bruk av epost, skjer det typisk gjennom Gmail. Disse har alle egne GDPR-settinger.

bottom of page