top of page
  • White Facebook Icon
IMG_8086.jpg
118155573_10157054369487245_408989916831

Velkommen til

Lillehammer Mosteri!

Her reserverer du dag og tid for pressing

 

Dersom du ikke finner ledige datoer, er det fordi alle øktene er fullbookede. Du kan sette deg på venteliste her og vi bestreber oss på å få det til. Vi kan likevel ikke love at vi får til pressing for dem som har registrert seg på liste etter september..​

 

I listen under, ser du snart se hvilke dager det er ledige pressetider. Når du reserverer pressetid, legger du også igjen kr. 300,- til mosteriet. Beløpet er forhåndsbetaling og avregnes på endelig betaling. (Beløpet refunderes ikke om du uteblir da noen har satt av tid og klargjort utstyret til å ta imot deg.)

 

Prisen er kr 10,-/kg frukt dersom du bare skal ha presset og tappet på egen emballasje og kr 100,- pr ferdig pasteurisert og tappet på 3 liters bag-in-box.

 

Du betaler med kort, Vipps eller via betalingslenke vi sender deg på en SMS. (Husstanden må være medlem av Lillehammer Mosteri og er dere ikke det, ordner vi det bare når du dukker opp for pressing.)

Å booke tid til pressing av frukt og bær er superenkelt. Du kan enten gjøre det på nett eller i app'n TicketCo Wallet (både for iPhone og Android).

Ta gjerne en nærere titt på vår Q&A-side for utdypende informasjon.

Her finner du arrangementene våre fremover:

bottom of page