top of page
  • White Facebook Icon
IMG_8086.jpg
118155573_10157054369487245_408989916831

Velkommen til

Lillehammer Mosteri!

Her reserverer du dag og tid for pressing

 

Pågangen denne sesongen har vært enorm og vi har fulle ventelister. Vi åpner for nye påmeldinger først når vi har fått håndtert de allerede innmeldte behovene. Det vil sannsynligvis ikke skje før etter midten av oktober.

 

I listen under, ser du hvilke dager det er ledige pressetider. Når du reserverer pressetid, legger du også igjen kr. 300,- til mosteriet. Beløpet er forhåndsbetaling for pressing av inntil 30 kg frukt/bær og refunderes ikke om du uteblir da noen har satt av tid og klargjort utstyret til å ta imot deg. Mengde over 30 kg gjør du enkelt opp når du kommer med frukten/bærene dine for pressing. Prisen er kr. 10,-/kg overskytende de første 30 kiloene.

 

Du betaler med kort, Vipps eller via betalingslenke vi sender deg på en SMS. (Husstanden må være medlem av Lillehammer Mosteri og er dere ikke det, ordner vi det bare når du dukker opp for pressing.)

Å booke tid til pressing av frukt og bær er superenkelt. Du kan enten gjøre det på nett eller i app'n TicketCo Wallet (både for iPhone og Android).

Ta gjerne en nærere titt på vår Q&A-side for utdypende informasjon.

Her finner du arrangementene våre fremover:

bottom of page